Een portemonnee van een derde partij gebruiken is niet aan te raden. Er is vanuit GuldenBV namelijk geen support voor zogenaamde third party wallets, zoals op exchanges. Iedere exchange daarentegen, kan zelf Gulden toevoegen. 


In het verleden ging dit makkelijk, omdat de blockchain in het begin een kopie was van de Bitcoin blockchain. Nu, 4 jaar later, is de Gulden blockchain dusdanig herschreven, verbeterd en geïnnoveerd, dat het geen kwestie meer is van simpel code kopiëren en plakken. Met veel andere crypto munten werkt dit nog wel zo.

Prioriteiten

De prioriteit bij het professionele GuldenBV develop team ligt bij het verder ontwikkelen & innoveren van Gulden en de blockchain. Daarom is Gulden nu al zo’n goed product.

Op Github staat de code die exchanges kunnen gebruiken voor hun third party wallets. Maar, hiervoor moet wel voldoende kennis in huis zijn. Is die kennis er niet, of onvoldoende, dan werken de portemonnees (wallets) niet goed en is de Gulden bezitter hier de dupe van. Vervolgens wordt GuldenBV support, wat door vrijwilligers onderhouden wordt, bedolven onder hulpkreten. Hierdoor komt support voor de officiële apps, witness etc. in het gedrang.

GuldenBV wordt vervolgens hier op aangekeken. Dit klopt natuurlijk niet.

Maar, mocht er een handige jongen komen die een stappenplan opstelt, dan kan dit natuurlijk altijd gedeeld worden. 😉

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *