Mensen hebben uiteenlopende redenen om negatief, op positieve Gulden berichten te reageren. Dit zie je niet alleen bij Gulden, maar in de hele crypto wereld.

Redenen

Het kan zijn dat iemand per ongeluk de herstelzin van de portemonnee kwijt is en daardoor ook al zijn Gulden. Dat is echt heel naar, maar iedere Gulden bezitter is verantwoordelijk voor zijn eigen portemonnee.

Anderen kijken alleen naar de koers en zodra deze daalt, zoeken ze iets of iemand die hier verantwoordelijk voor is. Spoiler alert: We zijn allemaal verantwoordelijk voor de Gulden koers; kopers, verkopers en handelaren.

De verschillende developer teams van bv gulden.com, Nocks, Guldentrader, Dactual etc en een groot aantal vrijwilligers werken dagelijks allemaal keihard aan het verbeteren/optimaliseren/innoveren van de software, exchanges en de Gulden blockchain. Kunnen zij met hun harde werk de koers afdwingen in de richting die ze willen? Neen. Dat zijn wij allemaal, de

Als laatste zie je wel eens negatieve berichten op andere crypto fora van mensen die bv van de gulden.com slack van Rijk Plasman geband zijn. (Wees gerust, je wordt niet geband als je een support vraag stelt of als je vragen hebt als beginnende Gulden gebruiker.) Gelukkig zitten er in deze laatste groep meer mensen die wel de waarde van de techniek achter Gulden goed doorhebben en er ook nog steeds in handelen of ze vasthouden. En daar gaat het om.

Zoveel mensen, zoveel emoties en zeker wanneer het om geld gaat kunnen de gemoederen hoog oplopen. Mijn advies, probeer emotie er zoveel mogelijk buiten te houden en maak onderscheid tussen mensen met een nare ervaring en mensen die er aktief op uit zijn om Gulden in een negatief daglicht te stellen.

Gelukkig kun je de laatste categorie op 1 hand tellen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *